Usluge zastupanja za privatne korisnike

Zastupanje klijenata - brzo, efikasno, sa optimalnim troškovima

Iskusan tim pravnih stručnjaka, specijalista u svim oblastima koje regulišu zakoni i propisi Republike Srbije, uvek je spreman da obradi zahteve, slučajeve, probleme klijenata i da odmah preuzme zastupanje.

Pred sudovima, u svim vrstama sporova, na strani tužbe ili odbrane, kod svih državnih institucija advokati, koje za svoje klijente obezbeđuje Justicija, zastupaju klijente koristeći bogate resurse našeg jedinstvenog sistema pravne zaštite i efikasno, sa otpimalnim troškovima, okončavaju zadatke na zadovoljstvo građana koji su im poklonili poverenje.

Osim imperativa da se zastupanje obavi efikasno, u interesu i na korist klijenata, posebno se vodi računa i o tome da se maksimalno smanji broj ročišta i da se izbegnu nepotrebne pravne radnje u određenim slučajevima kako bi se klijentima uštedeli i vreme i novac.

Usluge u segmentu zastupanja na sudu klijenti Justicije i članovi njihovih porodica plaćaju sa popustom do 60%.

Advokati zastupnici, koje za svoje klijente obezbeđuje Justicija, neprekidno se usavršavaju, svako u svojoj oblasti, prate promene zakona i propisa, pažljivo proučavaju iskustva u praksi. Zato su u svako doba spremni za zastupanje klijenata koji imaju potrebu da reše nešto u sledećim oblastima: saobraćajni i drugi prekršaji, razvod braka, naknada štete, postupak deobe imovine, porodični odnosi, stambeni odnosi, krivični postupak, upravni postupak i dr.