Isekli vam struju ili poslali izvršitelja – Šta (možete) da učinite?
13.10.2016.
Poznanik neće da mi vrati pozajmicu!
18.10.2016.

Od nepoverljivog postao sam zadovoljan klijent Justicije

Iz sumnje da je po sredi prevara, sa snažnim osećanjem nepoverenja prema onome što nudi Justicija, za svega par nedelja sam, verovali ili ne, postao njihov zadovoljan klijent!

Evo kako. Odaću vam tajnu  🙂

Veoma kvalitetna ponuda, sve brzo i jednostavno, a jeftino! (Tako piše na njihovom sajtu) Gde to ima, pitao sam se. Nigde! Mora da je to opet neka prevara, ili, kako moj sin kaže, “navlaka”. Razumem se donekle u tu oblast, jer sam par puta imao posla po sudovima i sa advokatima, pa mi je nepoverenje najviše raslo zbog malih cena za zaista veliku ponudu.


Ali, nije mi đavo dao mira.

Usluga mi je izgledala veoma primamljivo.

Krenuo sam u proveru.


Prvo sam poslao zahtev za besplatan pravni savet. Očekivao sam neki traljav, zakasneli odgovor i “navlaku” da nešto platim… Prevario sam se: brzo sam dobio dobar i opširan odgovor sa preciznim savetom, i to od pravog advokata, sa imenom i prezimenom.

To je bio prvi pozitivan signal, ali i dalje nedovoljan da otkloni moje sumnje. Trebalo mi je nešto čvršće, nešto što bi me razuverilo da za moj novac neću dobiti ništa ili da ću ući u neko kolo (ugovor) iz kog neću moći da izađem, a moraću da dajem još para…


“Ko ne riskira, taj ne profitira”,

govorio je stalno moj otac. 


Poslušao sam ga, ali sam rizik smanjio na minimum.

Ovako sam smislio: potpisaću ugovor; uplatiću prvu mesečnu ratu (15,- EUR); odmah ću tražiti da mi obezbede dve usluge.

A moj plan je bio da, ukoliko ne dobijem uslugu kako je navedeno u ugovoru, ne platim sledeću ratu i da raskinem ugovor s obrazloženjem da ga je Justicija prekršila. I još da im tražim da mi vrate prvu ratu. A i ako ostanem bez tih 15 evra, ništa strašno…

Ali, prijatno sam se iznenadio. Justicija je uradila baš sve i baš onako kako je ponuđeno i ugovoreno.

Pozdrav od Siniše, zadovoljnog klinenta Justicije  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *